Top

Webshop design

De voordelen van een professioneel design (€ 497,-)

  • Professioneel overkomen
  • Verhogende conversies
  • Een unieke en herkenbare huisstijl
  • Je klant in de sfeer van je product brengen
  • Pakkende banners met call-to-actions
  • Hogere omzet
  • Meer klanten
  • Optionele optie: compleet met SEO (prijs op aanvraag)

Zodra een bezoeker naar jouw webshop navigeert, is de eerste indruk cruciaal. Ziet het er professioneel uit? Straalt de webshop vertrouwen uit? Is het in de sfeer van het product waar de bezoeker naar op zoek is? Is de webshop gebruiksvriendelijk en duidelijk? Het zijn factoren die bepalen of een bezoeker overgaat tot kopen, of vertrekken.
 

Een professionele uitstraling draagt dus zeker bij aan het succes van je webshop. Stel dat je webshop niet meteen voor het "wow-effect" bij je bezoeker zorgt. De realiteit is dat een groot percentage direct wegklikt (bouncepercentage). Het deel dat blijft, heeft moeite om de informatie / het product te vinden waar ze naar op zoek zijn. Ook dit deel klikt weg. Wat daarvan over is en bereid is om een product af te nemen, kan de juiste knoppen niet vinden omdat ze er niet uitspringen (bijvoorbeeld niet de juiste kleur of grootte hebben). Of misschien zien ze geen vertrouwelijke logo's van hun bank staan waardoor ze onbewust twijfelen en het vervolgens elders gaan zoeken. Deze doom-scenario's haal je weg door te kiezen voor een professionele en vertrouwelijke uitstraling.
 

Wanneer er wel sprake is van dit "wow-effect" zal je conversie stijgen. Stel je conversie is momenteel 1% (1 op de honderd die koopt), maar door een professioneel design wordt dit 2% / 3%, dan is dit een stijging van 100% / 200% in je business! Omdat je webshop er nu professioneel uit ziet, verdubbeld of verdrievoudigt je omzet!
 

Je kunt via deze pagina een compleet design aanvragen. Laat even je naam, e-mailadres achter en de link van je huidige webshop. Telefonisch contact is ook mogelijk.

PORTFOLIO COMPLETE DESIGNS